Казусът с Александър Морфов стигна до Прокуратурата, съобщават от БОЕЦ. На

...
Казусът с Александър Морфов стигна до Прокуратурата, съобщават от БОЕЦ. На
Коментари Харесай

Казусът с Александър Морфов и Васил Василев вече и в Прокуратурата

Казусът с Александър Морфов стигна до Прокуратурата, съобщават от БОЕЦ. На 6 март сдружението сезира Министерство на вътрешните работи за отправени закани от страна на шефа на Народния спектакъл Васил Василев към Александър Морфов, който беше дисциплинарно уволнен от поста " основен режисьор ".

Днес от Министерство на вътрешните работи са изпратили съобщение до БОЕЦ, че сигналът им е предаден на Софийската районна прокуратура.

На 1 март във " Фрог " беше оповестен запис, за който се твърди, че е с гласовете на Василев и Морфов. В него се чува по какъв начин шефът на театъра споделя на режисьора, че " в Плевен го търсят и ще го намерят, той си знае защо ". Пред " Дневник " артистът Валери Йорданов удостовери, че Морфов фактически е бил заплашван.

На 6 март БОЕЦ подава сигнал в Министерство на вътрешните работи поради този случай. На 7 април оттова им изпращат съобщение, че сигналът е предаден на прокуратурата. От Софийската районна прокуратура споделиха за " Дневник ", че все още не съм получили подобен сигнал, което обаче не значи, че не е изпратен. Очакват другата седмица да стигне до тях и да стартират работа по случая. Васил Василев и Александър Морфов не бяха открити за коментар.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР